Proefexamen vaarbewijs met onze examentraining

Een cursus vaarbewijs helpt je enorm op weg voor het examen maar wil je echt goed voorbereid zijn, maak dan gebruik van een proefexamen vaarbewijs met onze succesvolle examentraining.

Oefenen met proefexamen vaarbewijs

Binnenkort vaar je met een vaarbewijs op zak met een waterscooter, jetski of speedboot over het water. Voor die tijd moet je eerst slagen voor je examen. Een proefexamen vaarbewijs helpt je om de kansen voor het uiteindelijke examen te vergroten.

De toetsing bestaat uit enkel theorievragen. De laatste jaren werd het aantal vragen uitgebreid en ging ook de moeilijkheidsgraad omhoog. Tegenwoordig heb je dus extra redenen om nog beter voorbereid aan het examen te beginnen.

Vaarschool Nova organiseert aansluitend op de cursussen extra examentrainingen voor zowel het examen Klein Vaarbewijs I als het Klein Vaarbewijs II en Basis Certificaat Marifonie.

Wie met zelfstudie is begonnen maar zich niet zeker voelt of de stof beheerst wordt kan tijdens de examentraining ervaren hoe het met de kennis en vaardigheden is gesteld. Eerst worden examenvragen voorgelegd daarna worden de resultaten uitgebreid besproken door de docent.

Een examentraining duurt ongeveer 2 uur, waarvan 1,5 uur besteed wordt aan uitleg.

Examentrainingen voor Klein Vaarbewijs I en Klein Vaarbewijs II

Een examentraining is natuurlijk geen vervanging van een hele cursus. De deelnemer wordt geacht zich al goed te hebben voorbereid.

De examentrainingen voor het Klein Vaarbewijs I en Basis Certificaat Marifonie zijn vooral gericht op het repeteren van theoretische kennis. De training maakt snel duidelijk welke delen van de theorie al goed worden beheerst en waar de zwakke plekken nog zitten.

De training voor Klein Vaarbewijs II zal voornamelijk de uitwerking van navigatievraagstukken oefenen. Deze uitwerkingen worden uitgebreid  nagekeken en besproken met aanwijzingen en tips.

De kosten voor een examentraining bedragen  € 55,– per persoon.

alle prijzen zijn exclusief 9% BTW.

Inschrijven