Wat oude cursisten zeggen!

Bekijk hier wat oude cursisten zeggen over de cursussen van Vaarschool Nova en Jan Willem Gombert.

Ik heb zaterdag mijn vaarbewijs aanvullend gehaald:-D. 40 van de 50 punten. Nogmaals dank voor de lessen en de verhelderende uitleg.

Elly van Mourik

Ik wilde je even bedanken voor de perfecte cursus, voor vaarbewijs 1 na de 4 cursusavonden geslaagd. Aanvullend vaarbewijs A en daar ben ik vorige week voor geslaagd .bedankt, ik zal het iedereen aanraden om de cursus bij u te doen.

Marco Bornebroek

Ben vandaag op examen vaarbewijs 1 gegaan en geslaagd,bedankt voor de cursus

Rob

in het weekend van 7 en 8 juli zijn wij voor de Cursus Vaarbewijs bij jullie in Antwerpen geweest. We zijn inmiddels ook geslaagd voor het examen!

Sabeth Grabowsky

Hoi Jan Willem, Wilde je even laten weten dat ik ben geslaagd voor mn vaarbewijs! Bedankt voor de leerzame cursus!

Dennis Verheul

Beste Jan Willem, Vorige week hebben wij op jouw schip de 2-daagse training gehad voor ons VB I. Gister hadden Simone en ik ons examen en wij willen je graag laten weten dat wij ruimschoots geslaagd zijn met respectievelijk 51 en 54 punten. een mooi resultaat dus. Jouw heldere en leuke manier van uitleggen van de theoriestof heeft er mede toe bijgedragen dat wij zo’n goed resultaat hebben kunnen neerzetten.

Simone Wiltenburg & Oscar Pronk

Mijn zoon en ik hebben de 2-daagse cursus vaarbewijs 1 gevolgd op een boot van vaarschool Nova in Antwerpen, waar we een nacht hebben geslapen in een van de 2-persoonskooien. Aan de hand van een powerpoint viewing werden alle belangrijke onderdelen van de cursus behandeld. Heldere en duidelijke uitleg van de lesstof.
Beiden zijn we de eerste keer geslaagd voor het examen, dat we aflegden bij Vamex in Den Bosch. Dank voor de leerzame en prettige lessen van Jan Willem Gombert.

Niek en Gijs van den Dungen

Ook een goede ervaring delen?

Inschrijven